VI HAR PLATS FÖR FLER

Underfliken Arrangörer finner du våra partners och sponsorer som gör denna kväll möjlig. Tillsammans arbetar vi för en ökad psykisk hälsa och ett större känsloutrymme. Vi har också ett fantastiskt gäng volontärer som ger oss inspiration och idéer och som kommer finnas med hela vägen fram till och under galakvällen.

Vill du också vara med?

Du kan redan nu bidra ekonomiskt via vår Swish eller genom att kontakta Cissi för att hitta ett sponsorupplägg som passar dig.

Vill du vara volontär och hjälpa till med förberedelse innan galan eller under galakvällen? Är du artist, konstnär eller kreatör som jobbar med känslor och vill visa ditt skapande eller spela live? Skicka gärna in en intresseanmälan till cissi@kanslogalan.com och berätta om dig själv och vad du vill göra. 

 

Är ni en organisation eller förening som vill vara med? Samordna gärna er intresseanmälan och skicka till cissi@kanslogalan.com och berätta om er och vad ni vill göra.

Vi får in mycket mejl och svarar alla, men ibland kan det ta lite tid att få återkoppling.

Ingen äger ensam lösningen, men vi alla har en del av ansvaret. 

Stort tack till alla som är med och bidrar.

Kontakta oss om du också vill vara med!

Swisha till: 1230100438

Var med och bidra!
Skanna QR-koden med din swish-app.

Swisha till 1230100438 eller skanna QR-koden med Swish-appen så kommer numret upp automatiskt. 
Alla pengar går direkt till Känslogalan. ABF Malmö står som mottagare då ABF som medarrangör står för den ekonomiska administrationen.

Stort tack för ditt bidrag!

Tillsammans skapar vi en oförglömlig kväll där alla känslor får plats.