VILL DU VARA MED OCH MÖJLIGGÖRA KÄNSLOGALAN?

I dessa tider har vi fått tänka om kring publik, program och volontärer på plats och följer planeringen utifrån restriktionerna som finns just nu.

Här är några saker som vi gärna vill ha hjälp med:

SPRID Du kan sprida ordet om Känslogalan och dela våra inlägg på Facebook och Instagram. Använd också gärna vår hashtag #Känslogalan2020

FINANSIERA Flera organisationer är med och stöttar. Så här säger Svenska Kyrkan om varför dom är med och finansierar Känslogalan: 

"Svenska kyrkan arbetar oförtrutet med att stödja människor i olika livssituationer. Kyrkan är experter på enskilda samtal och själavård. Därför är vi med och stödjer Känslogalan i Malmö 2020." 

Vill du eller din organisation också vara med och möjliggöra Känslogalan? Kontakta Cissi för att hitta ett sponsorupplägg som passar er. Du kan också skänka en gåva via Swish på nummer 1230100438.

DELTA Skapar du något själv som innehåller känslor? Vill du vara med och visa det på galan? Eller kanske inför galan i våra sociala medier? Mejla din intresseanmälan till cissi@kanslogalan.com 

Vi får in mycket mejl och svarar alla, men ibland kan det ta lite tid att få återkoppling. Vi har också begränsat med antal programpunkter och platser i tider som dessa. 

 

Stort tack till alla som är med och bidrar

ÅRETS

KÄNSLOVISIONÄR

NOMINERA HÄR!