VAD ÄR EN KÄNSLOGALA?

En kväll där artister och konstnärer sätter ljus på känslornas betydelse och tar plats på scen. Vi lyfter berättelser från det verkliga livet och visar det mänskliga med känslor och hur bra det kan bli när känslor får ta plats. Känslogalan 2020 äger rum i Malmö - staden med rätt själ och hjärta för denna typ av evenemang.

Vi hyllar personer, organisationer och initiativ som sätter ljus på känslorna. 

Ambitionen är att öka kunskapen, skapa en öppenhet och ändra attityder kring känsloliv och psykisk ohälsa, såväl i privatlivet som på arbetsplatsen. 

 

Ingen äger ensam lösningen, men alla har en del av ansvaret. Under galakvällen kommer vi bl.a att dela ut hederspris till årets Känslovisionär och kommer att bjuda in till nominering längre fram.

Vi välkomnar samarbetspartners, sponsorer och volontärer som vill vara med och skapa världens första känslogala. Känslogalan 2020 blir en kraftfull manifestation som skapar uppmärksamhet, en ögonöppnare och ett steg mot förändring. Vi är i full gång med att utforma galan och kommer att hålla dig uppdaterad om vad som händer. Följ oss gärna på sociala medier, dela våra inlägg och använd #Känslogalan2020.