top of page
VAD ÄR EN KÄNSLOGALA?
DominiqueEmbretson_fotograf_NilsSjöholm
husbandet_fotograf_NilsSjöholm
BroderaUtTexten_fotograf_NilsSjöholm

Känslogalan är en kväll där artister och konstnärer sätter ljus på känslornas betydelse och tar plats på scen. Vi lyfter berättelser från det verkliga livet och visar det mänskliga med känslor och hur bra det kan bli när känslor får ta plats. För andra året i rad äger Känslogalan rum i Malmö - staden med rätt själ och hjärta för denna typ av evenemang.

ABF Malmö har med hjälp av Arvsfonden under tre år drivit kulturprojektet Säg det - Sen gör det  vars syfte har varit att vidga känsloutrymmet i samhället. Ur projektet föddes idén med en Känslogala. 

"Vi vill hylla personer, organisationer och initiativ som sätter ljus på känslorna. Ambitionen är att öka kunskapen, skapa en öppenhet och ändra attityder kring känsloliv och psykisk ohälsa, såväl i privatlivet som på arbetsplatsen. Ingen äger ensam lösningen, men alla har en del av ansvaret."  säger initiativtagare Hannah Harvigsson.

 Vi välkomnar samarbetspartners som vill vara med och skapa Känslogalan 2022. Känslogalan är en kraftfull manifestation som skapar uppmärksamhet, en ögonöppnare och ett steg mot förändring. Vill du eller din organisation vara en del av detta arbete tveka inte att kontakta oss via mejl!

 

 

 

 

 

Följ oss gärna på sociala medier, dela våra inlägg och använd hashtaggen #Känslogalan2022

bottom of page