top of page

JURYN

Efter nomineringsperiodens slut är det denna eminenta jury som har det ärofyllda uppdraget att utse årets Känslovisionär 2022!

image001.jpg

Susanne Abramsson

Folkhälsopedagog

Jämlik hälsa är en mänsklig rättighet, säger Susanne. Alla ska ha samma möjlighet till en god hälsa och ett bra liv. I våras initierade och samordnade Susanne Hälsoveckan på funktionsstödsförvaltningen som inspirerade till mer hälsofrämjande arbete.

Jämlik hälsa för alla!

tobias_berg_portrait.jpg

Tobias Berg

Präst

Han är präst i S:t Petri kyrka i Malmö. Där möter dagligen människors tankar och känslor i både lyckliga ögonblick och i svåra stunder. Tobias menar att det är viktigt att det alltid finns någonstans där man känner sig välkommen – oavsett vem man är och vad man bär på.

Herminia-Fotograf Nils Sjöholm.jpg

Herminia Michel

Skådespelare, teaterpedagog

Utifrån egna erfarenheter framförde hon en gripande monolog om en mors kärlek till sitt barn och hur maktlösheten griper tag i en när myndigheter tar över taktpinnen. Idag arbetstränar hon på "Vindstilla" - en mötesplats på Malmö Universitet. Hon är också engagerad inom Fontänhusrörelsen.

IMG_20201004_163505_253.jpg

Marie Samuelsson

Förskolelärare

Kreativitet och skapande har alltid varit viktigt i hennes liv och något hon vill att alla barn ska få möjlighet till. Hon har själv haft utmattningssyndrom. Förra året stod hon på scen och delade med sig av sina erfarenheter och berättade hur skapandet blev hennes väg tillbaka. 

IMG_9330.JPG

Klas Abrahamsson

Dramatiker och psykolog

 

Han arbetar med känslor såväl på scen som i terapirummet. I bägge sina yrken har Klas ofta fokuserat på människors sökande efter identitet och mening. ”Känslorna kan vara både våra bästa vänner och våra värsta fiender, vilket är en ofrånkomlig del av att vara människa.” 

bottom of page